Το 46,6% του Ζοσέ Σα!

Το 46,6% του Ζοσέ Σα!

Δημήτρης Τομαράς
Το 46,6% του Ζοσέ Σα!

bet365

Ο Πορτογάλος πορτιέρο έφτασε αισίως τα επτά παιχνίδια όπου δεν έχει δεχθεί γκολ με την φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού, βελτιώνοντας και άλλο το ποσοστό του!
Από το καλό στο καλύτερο εξακολουθεί να οδεύει ο Ζοσέ Σα, που όλα δείχνουν ότι θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος πορτιέρο στα δύο πρώτα ματς του 2019 έχει κρατήσει την εστία του στο μηδέν, φτάνοντας αισίως τις επτά αναμετρήσεις στον Ολυμπιακό χωρίς γκολ. Αυτό σημαίνει πως το ποσοστό του είναι στο 46,6%. Ο 25χρονος μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Κύπελλο με την Ξάνθη πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Λεβαδειακό, όπου μεταξύ άλλων είχε και τρομερή επέμβαση σε σουτ του Στανόγεβιτς. Στο πρωτάθλημα έως τώρα ο Σα έχει 8 αγώνες με 17 αποκρούσεις, 27 κλεψίματα και 15 επεμβάσεις αλλά με δύο φάουλ υπέρ του σε 772 λεπτά.
ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΣΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:
0-2 με Ντουντελάνζ στο Europa
1-0 με Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League
1-0 με Άρη στην Super League
3-0 με Λαμία στην Super League
1-0 με Λεβαδειακό στο Κύπελλο
0-0 με Ξάνθη στο Κύπελλο
0-2 με Λεβαδειακό στην Super League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα