«Παίζει» για τον ΟΦΗ ο Λούντκβιστ

«Παίζει» για τον ΟΦΗ ο Λούντκβιστ

Γιώργος Ντυμένος
«Παίζει» για τον ΟΦΗ ο Λούντκβιστ

bet365

Οι Κρητικοί φέρονται να εξετάζουν την περίπωση του 22χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού της Αϊντχόβεν, Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ.

Δεδομένη είναι για τον ΟΦΗ η μεσοεπιθετική ενίσχυση και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες «παίζει» η περίπτωση του Ράμον Πασκάλ Λούντκβιστ.

Πρόκειται για τον 22χρονο (γεννημένος τον Μάιο του 1997) δημιουργικό χαφ (μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον φορ όσο και στα άκρα) της Αϊντχόβεν, ο οποίος από το 2015 και μετά μετρά 46 συμμετοχές και 7 γκολ με τη δεύτερη ομάδα της PSV.

Ο νεαρός ξεκίνησε από την Κάλμαρ, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της PSV, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε και δύο φορές ως αλλαγή με τους «μεγάλους» της.

Διεθνής τόσο με την Under 17 όσο και την Under 19 της χώρας του, για τον Λούντκβιστ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ολλανδίας, αλλά οι κρητικοί φαίνεται πως «τρέχουν» το θέμα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα