Ποιοι εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι στο limit up και ποιοι στο limit down...

Ποιοι εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι στο limit up και ποιοι στο limit down...

Δημήτρης Τομαράς
Ποιοι εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι στο limit up και ποιοι στο limit down...

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τους wingers του Ολυμπιακού που κρατούν... γερά την θέση τους στην ομάδα και έχουν προσφέρει αλλά και όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω της ελλειπούς συνεισφοράς τους.
Υπάρχουν δύο... κατηγορίες wingers στον Ολυμπιακό. Αυτοί που είναι σε πρώτο πλάνο, πρωταγωνιστούν και έχουν προσφέρει αρκετά και εκείνοι που συνεχίζουν να είναι σε δύσκολη θέση.
Στην πρώτη κατηγορία των βασικών και των παικτών που έχουν βοηθήσει ανήκουν οι Ντάνιελ Ποντένσε και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην εξίσωση αυτή έχει μπει πολύ δυνατά και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μασούρας. Ο 23χρονος Πορτογάλος έχει φέτος 23 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας δείξει την ποιότητά του και την τεχνική του κατάρτιση σε άπειρες περιπτώσεις. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - που είχε και δύο τραυματισμούς και ταλαιπωρήθηκε αρκετά - από την άλλη έχει 18 συμμετοχές με 6 τέρματα. Στο come back του με τον Λεβαδειακό ο Λάζαρος δε έδειξε σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Υπάρχει και ο Γιώργος Μασούρας που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και ήδη έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο με Ξάνθη και στο πρωτάθλημα με Λεβαδειακό, δείχνοντας το πόσο μπορεί να βοηθήσει, παρότι δεν σκόραρε ακόμα.
Αντίθετα Ο 22χρονος Ναουέλ αλλά και ο Φετφατζίδης είναι στο limit down. Για τον Φετφατζίδη δε είχε γίνει ακόμα και συζήτηση για ενδεχόμενη αποχώρηση ακόμα και τον Γενάρη ενώ ο Ναουέλ δεν βοήθησε παρά λίγο. Ο Αργεντινοισπανός έχει 11 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ αλλά ακόμα και ο Μαρτίνς περίμενε αρκετά περισσότερα από εκείνον. Ο 28χρονος Έλληνας winger από την άλλη έχει 18 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ και παρότι ο Ίβηρας προπονητής του έδωσε ξανά κάποιες ευκαιρίες δεν παρουσίασε μία αισθητά βελτιωμένη εικόνα.
- Στην εξίσωση δεν μπαίνει φυσικά ο πιτσιρικάς Βρουσάι ούτε ο Φορτούνης ή και ο Γκερέρο που έχουν χρησιμοποιηθεί ως πλάγιοι. Προφανώς ούτε ο Πάρντο που... χαιρέτησε αλλά και ο εκτός πλάνων Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα