Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει ένα από τα επόμενα ματς ο Γκιγιέρμε

Δημήτρης Τομαράς
Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει ένα από τα επόμενα ματς ο Γκιγιέρμε

bet365

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ο Γκιγιέρμε και έτσι ο Βραζιλιάνος χαφ θα χάσει ένα από τα επόμενα ματς.
Ο Βραζιλιάνος μέσος «κιτρινίστηκε» από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο 67' της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς και θα λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Γκιγιέρμε είχε φτάσει τις τρεις κάρτες στην 13η αγωνιστική και έπιασε τις τέσσερις έτσι στην 16η.
Τα τέσσερα ματς που ακολουθούν είναι με ΠΑΣ στα Ιωάννινα, με Αστέρα στην Τρίπολη και με Λάρισα & Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Είναι πιθανό ο «ερυθρόλευκος» άσος να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ΑΕΛ στις 30 Γενάρη στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα