Το «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Το «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Τρίπολη, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να έχει καθοριστική συμβολή στη νίκη και στο τέλος να ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο «Δικέφαλος» παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague, οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, μετά και το «διπλό» που έβγαλε στην Τρίπολη απέναντι στον «κακό δαίμονα» του, Αστέρα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια που μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ήταν από τους κορυφαίους των νικητών.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στον κόσμο του «Δικεφάλου» μέσα από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την υποστήριξη των οπαδών της ομάδας στην πόλη της Αρκαδίας, ενώ όπως τόνισε τους περιμένει, πλέον, στα εντός ματς της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα