Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Όχι κλάματα, θέλω ψηλά το κεφάλι» (pic)

Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Όχι κλάματα, θέλω ψηλά το κεφάλι» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Όχι κλάματα, θέλω ψηλά το κεφάλι» (pic)

bet365

Ο Έργκους Κάτσε προσπάθησε ν' ανυψώσει το ηθικό του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά τα κλάματα του μικρού στο τελικό 2-2 του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο τρόπος που χάθηκε η νίκη για το «τριφύλλι» παρά την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και την ανατροπή στο σκορ, προκάλεσε τεράστια πικρία στους παίκτες του Γιώργου Δώνη, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να βάζει τα κλάματα μετά το εύστοχο πέναλτι του Κάστρο στο 96' για το τελικό 2-2.

Ο Έργκους Κάτσε ανάρτησε στο Instagram το βίντεο με το τρομερό δοκάρι που είχε από μεγάλη απόσταση όταν ακόμα το σκορ ήταν στο 2-1 κι εκεί βρήκε την ευκαιρία να γράψει το όμορφο σχόλιο στον νεαρό συμπαίκτη του.

«Αδερφέ μου, την άλλη φορά θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα. Είσαι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ηλικία σου. Μαθήματα είναι αυτά» ήταν το μήνυμα του Κάτσε, τον οποίο ο Χατζηγιοβάνης είχε χαρακτηρίσει «παιχτάρα»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα