Παπαγεωργίου: «Δείξαμε ποιος είναι ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Δείξαμε ποιος είναι ο Πανιώνιος»

bet365

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον ΟΦΗ και στην αντίδραση που έβγαλε, στάθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα, αλλά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από ατομικά λάθη. Βγάλαμε αντίδραση μετά, δείξαμε ποιος είναι ο Πανιώνιος και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βάλαμε το γκολ, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Η δουλειά μας θα φανεί καλύτερα στη πορεία. Υπάρχει μεγαλύτερο ροτέισον πλέον και περισσότερες αλλαγές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα