Μουνάφο: «Δεν σκοράραμε και το πληρώσαμε»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Δεν σκοράραμε και το πληρώσαμε»

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην απώλεια του Τόνσο και στη θέση που προτιμά να αγωνίζεται.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πού καλοί,κάναμε πολλές ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και το πληρώσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα δίκαια είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και δίκαια κέρδισε σήμερα. Εμείς δυστυχώς δεν βάλαμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να πάρουμε το προβάδισμα και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται: «Προτιμώ να αγωνίζομαι σαν αμυντικό χαφ, ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά μου για αυτή τη θέση άλλα μπορώ να αγωνίζομαι όπου θέλει ο προπονητής μας».

Για το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Τόνσο: «Σίγουρα ο Τόνσο είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας λείψει, ωστόσο πιστεύω η ομάδα θα τον αντικαταστήσει εκ των έσω, είμαστε δεμένη ομάδα και θα άρουμε λύσεις».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Είναι σίγουρα μια μεγάλη ομάδα, ωστόσο αν αγωνιστούμε όπως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα