Μαουρίτσιο: «Πρέπει να μάθουμε χωρίς τον Πρίγιοβιτς»

Gazzetta team
Μαουρίτσιο: «Πρέπει να μάθουμε χωρίς τον Πρίγιοβιτς»

bet365

Στη δυσκολία του αγώνα στην Τρίπολη, καθώς και στην απώλεια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στάθηκε ο Μαουρίτσιο, μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και τη διατήρηση της διαφοράς των οκτών βαθμών στην κορυφή της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 0-3 του Αστέρα και έκανε το πρώτο βήμα στη... ζωή χωρίς τον Πρίγιοβιτς, όπως θα πρέπει να μάθει να ζει στο εξής, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο μέσο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη που συνήθως δεν κάνουμε. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, τα διορθώσαμε, μπήκε το πρώτο γκολ του Αντρέ και ακολούθησαν και τα υπόλοιπα. Η νίκη κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή μας, συνεχίζουμε για το στόχο μας.

Δεν θεωρώ πως χρωστούσα κάτι, κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε με την ίδια νοοτροπία. Μετρούν μόνοι οι 3 βαθμοί. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν μέχρι το τέλος, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Δεν έχουν κάτι σοβαρό οι Σάκχοφ, Κάνιας, τους θέλουμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Είναι λογικό να χρειάζεσαι να αλλάξεις πράγματα μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς. Πρέπει να προσαρμόζεσαι. Αυτό θα κάνουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μας είναι πολύ καλοί με ποιότητα. Μπορεί να μη χρειαστεί να παίξουν για κάποιο διάστημα αλλά πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα