Τριανταφυλλόπουλος: «Το ματς δεν πήγαινε για 0-3»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Το ματς δεν πήγαινε για 0-3»

bet365

Για άδικο σκορ έκανε λόγο ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος στάθηκε και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Αναλυτικά ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σκεφτόμουν πως έπρεπε να βάλουμε το γκολ στο α' μέρος, βλέποντας τους συμπαίκτες μου να χάνουν τις ευκαιρίες. Αν δεν κάνει τις ευκαιρίες γκολ με αυτές τις ομάδες, το πληρώνεις.

Ο αντίπαλος πάντα παίζει ρόλο, αλλά είναι και οι αποφάσεις μας, το παιχνίδι κρίνεται από τα λάθη. Αν κάναμε καλύτερα τη δουλειά μας, ο αντίπαλος μπορεί να μην είχε αντιδράσει.

Για το τι τους είπε ο Παράσχος στο ημίχρονο: «Ο κόουτς μας είπε να ηρεμήσουμε, το ματς δεν πήγαινε για 0-3 και σίγουρα υπήρχαν νεύρα. Έρχεται δύσκολη συνέχεια».

Για το αυτογκόλ που πέτυχε: «Το αυτογκόλ είναι μια φάση που συμβαίνει, η ασυνεννοησία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ουσία δεν αλλάζει σε ότι αφορά την τύχη του ματς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα