Βαλιέντε: «Μας μένει η πίκρα για το πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Βαλιέντε: «Μας μένει η πίκρα για το πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο Χοσέ Βαλιέντε υπογράμμισε την καλή απόδοση του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τόνσο από την ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το σημείο στο οποίο κρίθηκε το ματς ήταν πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί με ευκαιρίες για γκολ, δεν το πετύχαμε και αυτό μας κόστισε στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο μας μένει η πίκρα για το πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι.

Προτιμώ να παίζω σαν αμυντικός χαφ, αλλά από εκεί και πέρα, όπου θέλει ο προπονητής. Ο Τόνσο είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας λείψει, αλλά πιστεύω μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε εκ των έσω.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά αν παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα