Κόρμπος για Πανιώνιο, ΟΦΗ και Ρενάτα

Gazzetta team
Κόρμπος για Πανιώνιο, ΟΦΗ και Ρενάτα

bet365

Ο κάπτεν του Πανιωνίου στάθηκε στα όσα ευχάριστα συνέβησαν χθες στο «Γεντί Κουλέ» και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη φίλη των «κυανέρυθρων»
Ο Πανιώνιος απέσπασε χθες έναν πολύτιμο βαθμό στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα ματς που κρατάμε και την εξαιρετική κίνηση των φίλων του ΟΦΗ να ευχηθούν στην οπαδό των «κυανέρυθρων» Ρενάτα να νικήσει τη «μάχη» με την επάρατη νόσο. Ο «κάπτεν» της ομάδας Παναγιώτης Κόρμπος μέσω των social media ευχαρίστησε τόσο τους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη συμπαράστασή τους, όσο και εκείνους των κρητικών για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στη Ρενάτα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΟΥ
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.. τα δώσαμε όλα σήμερα παρά την κούραση που είχαμε.. Συνεχίζουμε...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν εκεί και μας χειροκρότησε πάρα την βροχή.. Πουθενά δεν μας αφήνετε μόνους μας...
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Ο.Φ.Η για δύο λόγους..πρώτον για το πανό.. Έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει..μόνο για 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι..
Δεύτερον ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χειροκρότημα τους προς τα εμάς. Ο σεβασμός και η επιβράβευση των αντιπάλων οπαδών είναι κάτι που δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται..
ΡΕΝΑΤΑ μπορεί να μην σε ξέρουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι είσαι μεγάλη μαχήτρια και στο τέλος θα νικήσεις..
Όλη η θετική ενέργεια της οικογένειας του Πανιωνίου είναι μαζί σου!!!!"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα