Ομάρ: «Κάνω την κορυφαία μου σεζόν και το απολαμβάνω»!

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Κάνω την κορυφαία μου σεζόν και το απολαμβάνω»!

bet365

Ο διεθνής μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι κάνει την κορυφαία του σεζόν και το πόσο πολύ απολαμβάνει την φετινή χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Ομάρ είπε στη NOVA για:
Τις πλαγιοκοπήσεις και τα ανεβάσματά του: Ήταν αρκετές οι φορές που ανέβηκα πλευρά. Δεν τις μέτρησα.
Το εάν κάνει την πιο καλή του σεζόν: Ναι συμφωνώ, κάνω την κορυφαία μου σεζόν. Νιώθω πολύ καλά και έχω πολύ καλή σεζόν. Έχω επανέλθει μετά τους τραυματισμούς και το απολαμβάνω.
Την δική του επιθετική εικόνα και του Κούτρη: Εγώ και ο Λεονάρντο έχουμε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το ζητάει και ο προπονητής αυτό. Να παίζουμε έτσι. Βοηθάνε και οι μέσοι.
Το α' μέρος του Ολυμπιακού: Ναι ήταν ένα πολύ καλό α' μέρος. Ήμασταν πολύ επιθετικοί και σκοράραμε νωρίς. Είχαμε σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία. Ήταν ένα τέλειο ημίχρονο καθώς σκοράραμε νωρίς κάτι που δεν το κάνουμε συχνά.
Το τι εύχεται το 2019: Είναι φανερό. Θέλουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Είναι πολλά αυτά που εύχομαι. Να αποδίδει καλά η ομάδα και να συνεχίσει γιατί έχουμε καλούς παίκτες και είναι στο χέρι μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα