Γκολ έπειτα από 2,5 μήνες για την Ξάνθη!

Gazzetta team
Γκολ έπειτα από 2,5 μήνες για την Ξάνθη!

bet365

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Κάστρο να γίνεται ο πρώτος παίκτης της, πλην του Γέντρισεκ που βρίσκει δίχτυα από τις 5 Νοεμβρίου 2011 και το παιχνίδι με τον Αστέρα!

Η επιθετική δυσκολία των Ακριτών στη φετινή σεζόν είναι το χαρακτηριστικό της και ο λόγος που δεν μπορεί να πλασαριστεί ψηλότερα στη βαθμολογία έπειτα από σχεδόν έναν γύρο στη Super League.

Αυτό γίνεται ακόμα περισσότερο κατανοητό κατά την ανάγνωση της παρατήρησης πως το τέρμα του Κάστρο στο 19’ της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο που σκοράρει σε ροή αγώνα παίκτης της έπειτα από περίπου 2,5 μήνες και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!

Έκτοτε σε Super League και Κύπελλο η Ξάνθη έχει σκοράρει μόλις μια φορά, με τη βοήθεια του Γιάγκος Βούκοβιτς (09/12), που με αυτογκόλ ισοφάρισε το σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό. Έτσι ο Κάστρο έγινε ο πρώτος παίκτης των Ακριτών που βρήκε δίχτυα 578’ μετά τον Έρικ Γέντρισεκ στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Είναι χαρακτηριστικό δίχως τον Σλοβάκο φορ, που μετράει φέτος επτά από τα 11 τέρματα της Ξάνθης, μόλις τέσσερις παίκτες (Μπρίτο, Κοβάσεβιτς, Μπαξεβανίδης, Κάστρο) έχουν γράψει τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ. Τελευταίος παίκτης πριν τον Αργεντινό φορ που έσπασε τη… μονοτονία του Γέντρισεκ ήταν ο Κασάδο (01/11/18) με το γκολ του στην Κέρκυρα για το Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα