Του… πάει ο Λεβαδειακός του Φορτούνη

Του… πάει ο Λεβαδειακός του Φορτούνη

Δημήτρης Ρούσσος
Του… πάει ο Λεβαδειακός του Φορτούνη

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το «δρόμο» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, σκοράροντας νωρίς και συντηρώντας την καλή παράδοση που έχει απέναντι στους Βοιωτούς.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο των Πειραιωτών απέναντι στον Λεβαδειακό για τη 16η αγωνιστική της Super League, με τη νίκη (0-2) να τον διατηρεί στη δεύτερη θέση, σε κοντινή απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Καθοριστικός για το «τρίποντο» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο Κώστας Φορτούνης, που άνοιξε το σκορ στο 7’, κάνοντας τα πάντα απλά για τους συμπαίκτες του στη συνέχεια.

Εξάλλου με αυτόν τον τρόπο ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει επτά φορές ως παίκτης τους από το 2015, μετρώντας τέσσερα γκολ, μια ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, με «μουτζούρα» δυο χαμένα πέναλτι.

Μάλιστα το γκολ του 26χρονου μεσοεπιθετικού ήταν το γρηγορότερο του Ολυμπιακού εκτός έδρας από τις 9 Δεκεμβρίου 2017, όταν ο ίδιος στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό είχε σκοράρει στο 6’, σε άλλο ένα αριθμητικό στοιχείο με ενδιαφέρον αναφορικά με το προβάδισμα που πήραν οι Πειραιώτες.

Τέλος, με το τέρμα του Φορτούνη ο Ολυμπιακός πανηγύρισε εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά από τις 11 Μαρτίου 2018, αφού έκτοτε δεν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο σε εννέα παιχνίδια της Super League (Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη), με την τελευταία φορά να καταγράφεται στην 25η αγωνιστική της περσινής σεζόν (11/03/18) και στο 0-4 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα