Με Μακέντα και Μουνιέ η 11άδα του Παναθηναϊκού

Με Μακέντα και Μουνιέ η 11άδα του Παναθηναϊκού

Κώστας Ζάλιαρης
Με Μακέντα και Μουνιέ η 11άδα του Παναθηναϊκού

bet365

Επιστροφή και κατευθείαν στην 11άδα ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό, με τον Μουνιέ να παίρνει επίσης φανέλα βασικού στο ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης, εννοείται ότι παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό Παναθηναϊκό συγκριτικά με το παιχνίδι της Λαμίας για το Κύπελλο, την περασμένη Πέμπτη.

Έτσι, απέναντι στην Ξάνθη στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για τους πράσινους μέσα στο 2019 στο ΟΑΚΑ, κάτω απ' τα δοκάρια βρίσκεται ο Διούδης, ενώ στην τετράδα της άμυνας είναι οι Ινσούα, Γιόχανσον, Μαυρομμάτης και Κολοβέτσιος.

Δώνης και Κάτσε είναι οι κόφτες, με τον Μπουζούκη ελαφρώς πιο μπροστά τους, οι Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ θα κινηθούν στις πτέρυγες και ο Φεντερίκο Μακέντα θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στον πάγκο οι: Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Άλτμαν, Βέργος, Τζανδάρης και Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα