Μπαΐροβιτς: «Ελκυστικό το πλάνο του Παναιτωλικού»

Gazzetta team
Μπαΐροβιτς: «Ελκυστικό το πλάνο του Παναιτωλικού»

bet365

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς μίλησε στη Σουηδία για τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό, πλέκοντας το εγκώμιο του συλλόγου του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντμίρ Μπαΐροβιτς, με τον 23χρονο Σουηδό επιθετικό να μιλάει στο Fotbollskanalen και να εκφράζει τη χαρά του γι' αυτή την εξέλιξη, περιγράφοντας με τα καλύτερα λόγια τη μετακίνησή του στα «καναρίνια».

«Είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος γι' αυτό το βήμα. Ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι και να πιστεύω. Απέμενε να γίνει πραγματικότητα και αυτή η στιγμή ήρθε. Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την απόφαση. Το πλάνο τους ήταν για μένα ελκυστικό. Πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο από την πρώτη επαφή που είχα και τα πάντα γύρω από τον σύλλογο είναι καλά», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι ευκαιρίες πάντα υπάρχουν. Είναι σημαντικό να δουλεύεις σκληρά, να έχεις υπομονή και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Όταν έρθει η ευκαιρία, απλά δεν μπορείς να την αφήσεις. Περιμένω με ανυπομονησία την πρόκληση. Ξέρω τι χρειάζεται κανείς στο εξωτερικό και οι περισσότεροι γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή, συνεπώς θα δώσω όλη μου τη δύναμη για να πετύχω αυτό που επιθυμώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα