Μπρούνο Γκάμα: «Ανασυνταχθήκαμε στις γιορτές, ξεκίνημα με νίκη»

Μπρούνο Γκάμα: «Ανασυνταχθήκαμε στις γιορτές, ξεκίνημα με νίκη»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Ανασυνταχθήκαμε στις γιορτές, ξεκίνημα με νίκη»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για το ματς με τη Λαμία, υποστήριξε ότι η περίοδος των εορτών ήταν εποικοδομητική για την ομάδα ώστε ν' ανασυνταχθεί και φυσικά τόνισε τη σημασία που θα έχει για τους «κίτρινους» το καλό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα μέσα στο 2019, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του νέου έτους...

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα στη νέα χρονιά μέσα στην έδρα μας και θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη. Και θέλουμε και το ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Λαμία διαθέτει μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Το διάστημα των εορτών είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε καλά, ώστε να επιστρέψουμε καλύτεροι στις υποχρεώσεις μας.

Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια μας βάλει ο αντίπαλος και θα φτάσουμε στο στόχο μας. Από εμάς θα εξαρτηθούν όλα.

Χρειαζόμαστε, φυσικά και τη βοήθεια των οπαδών μας, την οποία θεωρώ δεδομένο ότι θα την έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας αισιοδοξώ ότι θα ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα χρονιά και όλα μετά θα πάνε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα