Δεν πρόλαβε ο Σιώπης, μέσα ο Γιουνές

Δεν πρόλαβε ο Σιώπης, μέσα ο Γιουνές

Gazzetta team
Δεν πρόλαβε ο Σιώπης, μέσα ο Γιουνές

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία και ο Μανώλης Σιώπης δεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Ο βραχύσωμος χαφ έκανε αγώνα δρόμου μαζί με τον Γιουνές για να προλάβουν και οι δύο την αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» για τη 16η αγωνιστική της Super League, παρ' όλα αυτά, μονάχα ο Τυνήσιος κατάφερε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του κόουτς των «κίτρινων».

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Λαμία: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα