Προσπάθεια για ψυχραιμία στον ΟΦΗ

Προσπάθεια για ψυχραιμία στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Προσπάθεια για ψυχραιμία στον ΟΦΗ

bet365

Η δυσφορία των οπαδών του ΟΦΗ δημιούργησε βαρύ κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, ωστόσο η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ρεπό η ομάδα, καμία συνάντηση Παπαδόπουλου-Σαμαρά σήμερα.

Για άλλο ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν, οι οπαδοί των "μελανόλευκων" έμειναν απογοητευμένοι από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της ομάδας τους. Η ισοπαλία (1-1) με τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου κράτησε καθηλωμένο τον ΟΦΗ στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τη συζήτηση περί υποβιβασμού να "σοβαρεύει" και την ανησυχία να μεγαλώνει.

Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα, καθώς και η δυσφορία για τους παίκτες φέρνει στο προσκήνιο τη συζήτηση περί αλλαγων, με τον ίδιο τον Ελληνα προπονητή να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, αν αυτό είναι προς όφελος του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες πάντως, σήμερα Κυριακή δεν θα γίνει κάποια συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή, Γιάννη Σαμαρά ή άλλο μέλος της διοίκησης. Έτσι κι αλλιώς σήμερα υπάρχει ρεπό για την ομάδα, επομένως ο ίδιος ο Παπαδόπουλος δεν θα πήγαινε στο ΒΑΚ.

Τη Δευτέρα (14/02) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύσκεψη που ακολουθεί τα παιχνίδια και τις προπονήσεις κι εκεί ενδεχομένως συζητηθούν διάφορα. Αυτό πάντως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως και κάθε άλλο παρά αυτονόητο είναι πως θα δρομολογησει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Παπαδόπουλου στον πάγκο.

Εξάλλου, η στήριξη του Μιχάλη Μπουση μέσω Instagram και το "μήνυμα" πως όλοι πρόκειται να αντιμετωπίσουν ενωμένοι το πρόβλημα δείχνει πως η προσπάθεια του ΟΦΗ είναι στην κατεύθυνση να μην παρθεί βιαστική απόφαση, χωρίς "κρύο" κεφάλι. Όλα θα διαφανούν τις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα