Ψάχνουν... ακόμα το καλό ποδαρικό οι «μεγάλοι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνουν... ακόμα το καλό ποδαρικό οι «μεγάλοι»

bet365

Έχοντας αποτύχει να πάρουν αυτό που ήθελαν στο Κύπελλο, οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κι ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα για το 2019 κόντρα στις Ξάνθη, Λεβαδεικό κι Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, για την 16η αγωνιστική της SuperLeague.

Στον πρωτοπόρο «δικέφαλο του βορρά» ετοιμάζονται ν' αγωνιστούν σε δύσκολες συνθήκες στην Τρίπολη (19:30, Novasports1), αφού το Σάββατο η αρκαδική πόλη είχε ασπρίσει από το χιόνι και οι άνθρωποι του Αστέρα έπρεπε να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να καθαρίσουν το γήπεδο και φυσικά τις εξέδρες προκειμένου να μη διατρέξει κίνδυνο από τον πάγο ο κόσμος...

Στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου αρχικά η διατήρηση του +8 και.. ό,τι καλύτερο προκύψει, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί (17:15, Novasports2) από τον Λεβαδειακό. Ο Μασούρας συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μαρτίνς, όχι όμως και ο ανέτοιμος Σολδάνο, ενώ, εκτός έμειναν και οι Τσιμίκας και Καμαρά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός μετά στη βροχερή Λαμία, για τους «16» του Κυπέλλου, κοντράρεται με την Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Δώνη να έχει ξανά διαθέσιμο τον Όμρι Άλτμαν που είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική περίοδο! Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους Ακρίτες να έχουν πολύ κακό σερί δίχως νίκη, αφού το τελευταίο τους «τρίποντο» σημειώθηκε στις αρχές του Νοέμβρη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 12/1

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 3-0

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

ΟΦΗ – Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 13/1

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (17:15, Novasports2)

Παναθηναϊκός – Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)
Δευτέρα 14/1

Άρης – Λαμία (19:00, ΕΡΤ)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (19:30, Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα