Φέστα: «Δίκαιο αποτέλεσμα, μπορούσαμε καλύτερα»

Gazzetta team
Φέστα: «Δίκαιο αποτέλεσμα, μπορούσαμε καλύτερα»

bet365

Αφού αρχικά έκανε λόγο για δίκαιη νίκη επί του Απόλλωνα, στην συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάει καλύτερα στο ματς αυτό.

Αναλυτικά ο Ιταλός προπονητής ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σκοράραμε ένα τέρμα. Μετά το γκολ οπισθοχώρησε η επιθετική μας γραμμή. Τους δώσαμε δηλαδή την ευκαιρία να παίζουν με την μπάλα με ευκολία.

Ακόμα κι έτσι δεν ανησυχήσαμε. Βεβαίως όμως μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο τέλος δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα.

Επίσης και οι παίκτες που δεν ήταν στην 18άδα και ακόμη και απ’ έξω, υποστηρίζουν πολύ την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μία συμπαγή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα