Μόνο τα τυπικά μένουν για να φορέσει τα «κίτρινα» ο Τόνσο

Μόνο τα τυπικά μένουν για να φορέσει τα «κίτρινα» ο Τόνσο

Μόνο τα τυπικά μένουν για να φορέσει τα «κίτρινα» ο Τόνσο

Ο Μάρτιν Τόνσο θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άρη καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και απομένει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για να γίνει παίκτης του Άρη ο Μάρτιν Τόνσο. Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή ο οποίος σήμερα (12/1) έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό σημαίνει ότι απομένει να προγραμματιστεί η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη και φυσικά να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον του Άρη για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες κατέληξαν σε προφορική συμφωνία αλλά και ότι ήταν θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του από τον Αστέρα Τρίπολης μέσω της πληρωμής σχετικής ρήτρας. Κι αυτό διότι ο Σάββας Παντελίδης ήθελε πάση θυσία τον ποδοσφαιριστή καθώς θεωρεί ότι είναι αυτός που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο ποιότητας της ομάδας αλλά και να βελτιώσει πράγματα στην επιθετική λειτουργία της.

Best of internet