Μάντζιος: «Ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι»

Μάντζιος: «Ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι»

Μάντζιος: «Ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Πανιώνιου, Άκης Μάντζιος.

Σε αντίθεση με τον συνάδελφό του στον ΟΦΗ, που δήλωσε απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ιστορικό, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του μετά το πρώτο κακό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, ο ΟΦΗ καιγόταν για βαθμούς. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, μετά ισορροπήσαμε και δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή, ένα γκολ εύκολο και αστείο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, τρέξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο. Μπορεί να μην κάναμε την μεγάλη φάση μέχρι το γκολ και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι παρά τα προβλήματα μας, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα βλέπουμε αυτά τα επιμέρους στοιχεία, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν διαβάζεις τον αντίπαλο, προσπαθείς να βρεις όλα τα ζητήματα του αντιπάλου, θετικά ή αρνητικά» 

Best of internet