Παπαδόπουλος: «Σε μία φάση δεχόμαστε γκολ»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Σε μία φάση δεχόμαστε γκολ»

bet365

Στην αρνητική ενέργεια που υπάρχει στον ΟΦΗ στάθηκε ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Παπαδόπουλος τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» σε μία φάση του αντιπάλου δέχονται γκολ.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα σε μία φάση δέχθηκε γκολ. Έχει γίνει πολλές φορές στο πρωτάθλημα φέτος. Θα μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις με τον Βουό μέσα στην περιοχή να κάναμε το 2-0 αλλά δεν τα καταφέραμε. Το άγχος βαραίνει τα πόδια των παικτών. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα αλλάζει νοοτροπία και ελπίζω να έρθουν και τα αποτελέσματα και να ηρεμήσουμε.

Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια, η μία φάση δέχεται γκολ, αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε. Τακτικά ήμασταν καλοί, νομίζω πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα