Το πρόβλημα του Καμαρά ενόψει της συνέχειας

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα του Καμαρά ενόψει της συνέχειας

bet365

Ο Μαντί Καμαρά μετά το χτύπημα που είχε στην Ξάνθη και ενοχλήσεις και πρόβλημα στον τετρακέφαλό του μπορεί να χάσει ακόμα και τα προσεχή δύο ματς του Ολυμπιακού, όμως θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος νωρίτερα.

Ο Καμαρά τέθηκε εκτός των πλάνων του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο Αφρικανός χαφ είχε τραυματιστεί στο Ξάνθη - Ολυμπιακός στο Κύπελλο και θα λείψει από την αναμέτρηση της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό. Ο Μαντί Καμαρά αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Για την ακρίβεια έχει ένα αιμάτωμα που μπορεί να τον αφήσει off ακόμα και από τα δύο επόμενα ματς των Πειραιωτών. Θα γίνει προσπάθεια πάντως να γυρίσει πιο νωρίς.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα