Ολυμπιακός: «Πράσινο» για μεμονωμένη, «κόκκινο» για οργανωμένη μετακίνηση για Λιβαδειά (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Πράσινο» για μεμονωμένη, «κόκκινο» για οργανωμένη μετακίνηση για Λιβαδειά (pic)

bet365

Με εντολή του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Αστυνομία έβγαλε «απαγορευτικό» στους οπαδούς του Ολυμπιακού για οργανωμένη μετακίνησή τους στη Βοιωτία ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για τη 16η αγωνιστική της Super League (13/01, 17:15). Επιτρέπεται κανονικά η μεμονωμένη μετακίνηση.

Μεμονωμένα και όχι οργανωμένα μπορούν να δώσουν το «παρών» στη Λιβαδειά οι φίλοι των Πειραιωτών, μετά τη σχετική απαγόρευση που ανακοίνωσε η Αστυνομία, έπειτα από την εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2018 – 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα