Στο «Καραϊσκάκης» η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον Λεβαδειακό (pics)

Gazzetta team
Στο «Καραϊσκάκης» η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον Λεβαδειακό (pics)

bet365

Στο γήπεδό του προπονήθηκε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου, για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία για τη 16η αγωνιστική της Super League (13/01, 17:15).

Για το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τη νέα χρονιά ετοιμάζονται οι Πειραιώτες, που έκαναν προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βοιωτία για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Στις οδηγίες προς τους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς τους ζήτησε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση και πρέπει να προσέξουν, ώστε να πλησιάσουν την κορυφή. Να μην αποπροσανατολιστούν επειδή οι Βοιωτοί είναι προτελευταίοι. Εξάλλου στις δοκιμές τους έβαλε να διαλέξουν συμπαίκτες και αντιπάλους, ώστε να παίξουν 12 vs 12.

Τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Λεβαδειακό! / The last training session ahead of Levadiakos FC!#olympiacos #training #LevOly #slgr pic.twitter.com/eRPSGfaGsQ

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 12 Ιανουαρίου 2019

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα