Οι Γερμανοί γράφουν για Κάναντι και Φορτούνα Ντίσελντορφ

Gazzetta team
Οι Γερμανοί γράφουν για Κάναντι και Φορτούνα Ντίσελντορφ

bet365

Κοντά στη Φορτούνα Ντίσελντορφ φέρνει τον Νταμίρ Κάναντι γερμανικό δημοσίευμα του Σαββάτου.

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Νταμίρ Κάναντι εντυπωσιάζει στον πάγκο του Ατρόμητου, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους Γερμανούς. Μάλιστα, το Σάββατο δημοσίευμα στη Γερμανία αναφέρει πως ο τεχνικός των Περιστεριωτών βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Τα μεγάλα φαβορί Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέοPamestoixima.gr.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στην πορεία του Αυστριακού με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, ενώ τονίζεται πως οι άνθρωποι της Φορτούνα έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή με τον νυν, Φρίντχελμ Φούνκελ, να αποχωρεί σύντομα.

Εκεί μπαίνει στην εξίσωση το όνομα του Κάναντι, με τους Γερμανούς να γράφουν χαρακτηριστικά: «Ο Βιεννέζος προκαλεί σήμερα αίσθηση στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Είναι επί του παρόντος τρίτος και το όνομά του αναφέρεται ξανά και ξανά. Δεν είναι απίθανο ο Φούνεκλ που ξέρει τη μοίρα του να μην περιμένει το καλοκαίρι και να αποχωρήσει τώρα από τη Φορτούνα. Έτσι, η συμφωνία με τον Κάναντι μπορεί να γίνει τον χειμώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα