Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2 (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικητής από την Λιβαδειά. Με τα γκολ των Φορτούνη, Γκερέρο επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, μείωσε στο -5 από τον ΠΑΟΚ κι ελπίζει σε «γκέλα» του Δικεφάλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός μπήκε... φουριόζος στο ματς με την Λιβαδειά, είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και γκολ από νωρίς και κέρδισε αρκετά εύκολα και δίκαια με 2-0 με τον κόσμο του να τον αποθεώνει. Σκόρερ οι Φορτούνης και Γκερέρο και πολύ καλό ματς ο Μπουχαλάκης. Οι Πειραιώτες έκαναν κατά ένα μεγάλο διάστημα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως ένα από τα τοπ τους για φέτος.
ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Μαρτίνς σε σχήμα 4-2-3-1 επέλεξε τον Λάζαρο για βασικό εξτρέμ και για φορ τον Γκερέρο. Στην ενδεκάδα είχε τους: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη (στην άμυνα), Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε (αμυντικά χαφ), Ποντένσε, Λάζαρο, Φορτούνη και Γκερέρο (στην επίθεση).
ΜΕ 5-3-2 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο Σανίνο από την άλλη είχε σχήμα με 5-3-2. Ενίσχυσε πολύ την άμυνά του και είχε στην επίθεση τον Γιακουμάκη με τον Νανγκίς. Ο Γιακουμάκης εναλλασσόταν με τον Ιωαννίδη μπροστά.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ
Ο Ολυμπιακός στο α' μέρος ήταν καταιγιστικός και μπήκε από την αρχή με το... μαχαίρι στα δόντια. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε δοκάρι από μπαλιά του και μετά δεν μέτρησε γκολ του Μπουχαλάκη για επιθετικό φάουλ των Λάζαρου - Γκερέρο. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 7ο λεπτό ο Φορτούνης σκόραρε μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Γκερέρο. Βρήκε δίχτυα με προβολή από κοντά και παρότι ο Λιάγκας έβαλε το πόδι του για να τον κόψει. Οι Πειραιώτες είχαν στην συνέχεια αρκετές ακόμα φάσεις με Σισέ, Μπουχαλάκη (σ.σ. που είχε ένα ακόμα πολύ καλό και δυνατό σουτ), Σισέ αλλά και Ποντένσε. Επίσης ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε τρεις περιπτώσεις, εκ των οποίων στην μία στο 38' ο Στανόγεβιτς είχε βρει την μπάλα με το χέρι και θα μπορούσε να δοθεί παράβαση. Ο Λεβαδειακός είχε στο 29' ένα πολύ καλό σουτ του Στανόγεβιτς που έβγαλε δύσκολα ο Σα.
Ο ΓΚΕΡΕΡΟ ΤΟ... ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ 2-0
Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε στο 2ο μέρος. Μπήκε φουριόζος για να τελειώσει το ματς και το έκανε. Στο 49' ο Ποντένσε είχε ένα σουτ στα σώματα και μετά ο Μπουχαλάκης έχασε μεγάλη φάση με κεφαλιά που έβγαλε ο Μπάγιτς σε τετ α τετ του. Ο Κρητικός χαφ στο 50' έβγαλε εξαιρετικά και με φάλτσο στον Γκερέρο για να σκοράρει ο Ισπανός με κεφαλιά. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις καθώς άνοιξε το ματς. Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι περισσότερες πάντως. Προς το τέλος της αναμέτρησης και με τις αλλαγές που έγιναν ο Λεβαδειακός έβγαλε δύο φάσεις με Μαρκόβσκι αλλά μέχρι εκεί.
MVP: Γκερέρο μαζί με Μπουχαλάκη. Ο Ισπανός ήταν μέσα στις φάσεις των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού. Ο Μπουχαλάκης ήταν πολύ καλός αμυντικά και δημιουργικά και είχε συμμετοχή στην φάση του 2-0. Ίσως το καλύτερό του φετινό ματς με τους Πειραιώτες.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Ομάρ με τον Γκιγιέρμε ήταν θετικότατοι, όπως και ο Σα. Ο Φορτούνης που σκόραρε ξανά με τον Λάζαρο επίσης ορεξάτοι και με μεγάλη προσπάθεια μεσοεπιθετικά. Δεν υστέρησε γενικά κανείς από τον Ολυμπιακό στο πιο μεγάλο διάστημα απλώς ορισμένοι ήταν καλύεροι από τους άλλους. Από τον Λεβαδειακό προσπάθησαν Μπάγιτς και Στανόγεβιτς και έως ένα σημείο και ο Σαβαντογκό.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Άμυνα και άξονας του Λεβαδειακού. Με αρκετά προβλήματα απόψε.
Η ΓΚΑΦΑ: Μπορεί να μπει εδώ η φάση του 1-0 με τον Φορτούνη. Εκεί όπου ο Λιάγκας έχει μπει στην πορεία της μπάλας και την βρήκε για να μπει μετά στα δίχτυα.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Παράπονα από την διαιτησία του Σιδηρόπουλου έχουν κι οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ζήτησε σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι και ο Λεβαδειακός σε μία. Εξ αυτών υπάρχει η φάση του 38' με το χέρι του Στανόγεβιτς στην περιοχή των Βοιωτών όπου ήταν φάση για παράβαση. Ο Ολυμπιακός παραπονέθηκε και στην φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μπουχαλάκη όπου δόθηκε επιθετικό φάουλ σε Γκερέρο και Χριστοδουλόπουλο. Ορισμένα λάθη υπήρξαν και στο σκέλος των φάουλ και του πειθαρχικού ελέγχου.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός για μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν εξαιρετικός και πολύ ανώτερος του Λεβαδειακού. Συνολικά μες στην χρονιά ίσως να ήταν από τα καλύτερά του ματς. Κέρδισε απόλυτα δίκαια. Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα τέρματα.
Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς - Καραχάλιος, Ζησόπουλος, Ανγκουά (73' Ντιόγκο), Λιάγκας, Παντελιάδης - Όμο, Στανόγεβιτς, Γιακουμάκης - Ιωαννίδης (73' Μαρκόβσκι), Νανγκίς (61' Σαβαντογκό).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα - Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης - Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης - Λάζαρος (68' Γ. Μασούρας), Φορτούνης (80' Νάτχο), Ποντένσε - Γκερέρο (90+ Χασάν).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα