Πρίγιοβιτς για Σαββίδη: «Είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ» (pic)

Πρίγιοβιτς για Σαββίδη: «Είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς για Σαββίδη: «Είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με νέα ανάρτησή του στο Instagram την Παρασκευή - και μετά την άφιξή του στην Σαουδική Αραβία για την Αλ Ιτιχάντ - ευχαρίστησε για όλα τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που δεν είχε κάνει στο post της προηγούμενης μέρας.

«Μεγάλο αφεντικό σε ευχαριστώ που με πίστεψες και με υποστήριξες από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια είχαμε πολλές συζητήσεις και προσωπικά πάντα προσπαθούσα να μάθω κάτι καινούριο από αυτές. Πιστεύω ότι είσαι μία αληθινή ευλογία για τον ΠΑΟΚ και την όλη περιοχή. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον. Οι πιο θερμοί χαιρετισμοί μου σε εσένα και την οικογένεια σου. Forza PAOK!», έγραψε σχετικά ο Σέρβος φορ, ο οποίος πάντως δέχτηκε... κριτική επειδή μια μέρα πριν δεν είχε γράψει το παραμικρό για την οικογένεια Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα