Που... βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Λέο Μπονατίνι και τον Μάρκους Μπεργκ

Που... βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Λέο Μπονατίνι και τον Μάρκους Μπεργκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Που... βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Λέο Μπονατίνι και τον Μάρκους Μπεργκ

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη δίχως να έχει κάποια οριστική συμφωνία στα χέρια του, μετά τα διαδοχικά ραντεβού που είδε στο διάστημα της παραμονής του στην Αγγλία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεδομένη στιγμή να αποκτήσει τον Λέο Μπονατίνι με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι. Την ίδια ώρα οι Γουλβς έχουν βάλει ένα σημαντικό τίμημα δίπλα από το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού και δεν είναι ζεστοί ως προς την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού.

Η περίπτωση του Μπονατίνι έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο και θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν θα παρουσιάσει κάποια σοβαρή εξέλιξη ως προς τη θετική κατεύθυνση και μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα του Βραζιλιάνου δεν έχει κλείσει, όπως δεν έχει κλείσει και αυτό του Μάρκους Μπεργκ, παρά τα πολλά εμπόδια και τις παραμέτρους της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης, που συγκεντρώνει πολλούς ένθερμους υποστηρικτές εντός και εκτός ΠΑΟΚ.

Δεν είναι εμπόδιο μόνον οι απαιτήσεις της Αλ Αίν, η ρήτρα του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία και με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος προς το παρόν έχει αυξημένες απαιτήσεις, με χρήματα που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ και συμβόλαιο 2,5 ετών.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να προχωρήσει και να φτάσει ως το τέλος καμία από τις 2 περιπτώσεις είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, με το όνομα του Τζον Γκουϊντέτι να ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, ενώ οι Ρουμάνοι στέλνουν στην Τούμπα τον Κλαούντιου Κεσέρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα