Οι Ρουμάνοι γράφουν για Κεσέρου και ΠΑΟΚ (pic)

Οι Ρουμάνοι γράφουν για Κεσέρου και ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Οι Ρουμάνοι γράφουν για Κεσέρου και ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Δημοσιεύματα από τη Ρουμανία εμπλέκουν την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ με την πιθανή συμφωνία του «Δικεφάλου» με τον Κλαούντιο Κεσέρου.

Μετά την απώλεια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν (και) σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι του Ρουμάνου επιθετικού, Κλαούντιο Κεσέρου, της Λουντογκόρετς.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου (αν και ο ίδιος έχει κατ’ επανάληψη πει ότι δε θα πρέπει να συνδυάζεται ο ΠΑΟΚ με συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές) στον πάγκο του «Δικεφάλου» οδηγεί τον Ρουμανικό Τύπο να γράψει σήμερα για έντονο ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον επί δύο σερί χρόνια πρώτο σκόρερ του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

«Ο Λουτσέσκου θέλει έναν Ρουμάνο επιθετικό για να γίνει πράξη το όνειρο του τίτλου για τον ΠΑΟΚ» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ρουμάνοι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα