Αποστολή με τρεις εκτός στον Ατρόμητο

Αποστολή με τρεις εκτός στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Αποστολή με τρεις εκτός στον Ατρόμητο

bet365

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστέριου. Τρεις παίκτες εκτός των πλάνων του Κάναντι.

Τιμωρημένος είναι ο Σάκιτς και με προβλήματα οι Ουγκράι και Μανούσος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Νάτσος και Λαζαρίδης. Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο 'Μαζαράκη' με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα