Μεριά: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής»

Μεριά: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής»

Gazzetta team
Μεριά: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής»

bet365

Για τον Τυνήσιο στόπερ τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στην υπόθεση «τίτλος», ενώ στάθηκε και στα ματς «κλειδιά».

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr.

Ο Μερία μιλώντας στη «Nova» είπε:

Η ευχή του για το 2019...

"Να τελειώσω τη χρονιά πρωταθλητής."

Η δική του αγωνιστική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική...

"Τραυματίστηκα στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, χρειάστηκε να μείνω εκτός δράσης για αρκετό καιρό αλλά ευτυχώς έγινε ότι ήταν απαραίτητο από το ιατρικό επιτελείο και πλέον είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα μου."

Πως κρίνει την πορεία των ερυθρόλευκων μέχρι στιγμής...

"Είναι θετικά τα πράγματα. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε βήμα βήμα και να παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να κερδίζουμε βαθμούς."

Αν χρειάζεται χρόνος για να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στις επιτυχίες...

"Συνήθως χρειάζεται χρόνος μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή. Ωστόσο έχουμε αρκετά ματς μπροστά μας, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Στο τέλος της χρονιάς θα καταφέρουμε να είμαστε πρωταθλητές."

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό...

"Παρακολουθήσαμε σε βίντεο τον αντίπαλό μας σήμερα το πρωί. Είναι μια ομάδα δύσκολη και πολύ επικίνδυνη όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη συνέχεια...

"Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα βλέπουμε το ματς πρωταθλήματος, μετά το ματς στο Europa κι έπειτα το Κύπελλο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε."

Για τον αν τα ματς-κλειδιά για τον τίτλο είναι τα ντέρμπι...

"Ναι φυσικά. Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας. Ξεκινάμε από τα ματς στην έδρας μας κι εννοείται ότι θέλουμε νίκες και στα εκτός. Πρέπει να κερδίσουμε τα ντέρμπι και φυσικά τον ΠΑΟΚ όταν θα τον επισκεφθούμε στην Τούμπα."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα