«Παίκτης της ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς»

«Παίκτης της ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Παίκτης της ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς»

bet365

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της Ζελέζνιτσαρ με την ΑΕΚ για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς με τον νεαρό μέσο να αναμένεται από το καλοκαίρι στους «κτρινόμαυρους».

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον βοσνιακό Τύπο ο 19χρονος μέσος υπέγραψε στην ΑΕΚ, αλλά θα ενταχθεί στην «Ένωση» από το καλοκαίρι, αφού προηγουμένως ολοκληρώσει την σεζόν με την Ζελέζνιτσαρ.

Επίσης όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του βοσνιακού συλλόγου, Μιρσάντ Σίλιακ η ΑΕΚ για την μεταγραφή θα καταβάλει στη Ζελέζνιτσαρ το ποσό των 450.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος του παλαίμαχους παίκτη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μετράει μέχρι στιγμής 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βοσνίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα