«Μέσα» ο Νέιρα με Πανιώνιο (pic)

«Μέσα» ο Νέιρα με Πανιώνιο (pic)

Gazzetta team
«Μέσα» ο Νέιρα με Πανιώνιο (pic)

bet365

O Χουάν Νέιρα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (12/01), όπου πάντως ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών παικτών. «Μέσα» οι νέοι Γιαννούλης, Μπράουν, Πέρσον, εκτός ο Nαμπί.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11/01) στο "Θ. Βαρδινογιάννης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ απουσίασε ο Ίσμαϊλ Σάσι λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος από την Πέμπτη (10/1) βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να επιστρέψει απόψε και ο προπονητής θα αποφασίσει το Σάββατο για τη συμμετοχή του στον αγώνα, εξ ου και η παρουσία του Δερμιτζάκη ως τρίτου τερματοφύλακα στην αποστολή.

Εξάλλου, για τεχνικούς λόγους έμεινε εκτός οι ανέτοιμος ακόμα Ναμπί, Μεγιάδο και για αγωνιστικούς λόγους οι Αργυρόπουλος και Μπολάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους": Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα