«Πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς, δεν ήταν εύκολο να φύγει»

«Πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς, δεν ήταν εύκολο να φύγει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς, δεν ήταν εύκολο να φύγει»

bet365

Ο ακριβοθώρητος πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λοάι Νάζερ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τις διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη για τον Πρίγιοβιτς, αλλά και τις προσδοκίες της ομάδας του για τον Σέρβο στράικερ!

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Λοάι Νάζερ, αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας και ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας ανέλαβε πριν από περίπου 1,5 τον προεδρικό θώκο Αλ Ιτιχάντ με σκοπό να την βγάλει από το αδιέξοδο και να την επαναφέρει στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Νάζερ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην «Ένωση» τους Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Σανόγκο, Μανουέλ Ντα Κόστα, Βαλντίβια, ενώ ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Μπελχαντά! Συνολικά δαπάνησε 35 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα αστρονομικά συμβόλαια των παικτών!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Αλ Ιτιχάντ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν από τον 28χρονο στράικερ, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του, οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν λόγω του αρνητικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως εξήγησε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της Αλ Ιττιχάντ, ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς αποτελούσε εξ αρχής πρώτο στόχο για την θέση του φορ.

«Ο Αλεξάνταρ είναι τοπ στράικερ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να απασχολήσει με τις ενέργειες του τους αντίπαλους αμυντικούς στην μεγάλη περιοχή. ¨Ηταν η πρώτη επιλογή μας στην Αλ Ιτιχάντ, αφού και ο προπονητής μας (σ.σ. Σλάβεν Μπίλιτς) πραγματικά τον θαυμάζει.

Ο Αλεξάνταρ αποτελεί σημαντικό κομμάτι του νέου στιλ παιχνιδιού αλλά και το ιδανικό συμπλήρωμα για τους άλλου τοπ ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε».

Ο Λοάι Νάζερ περιμένει δικαιολογημένα από τον «Πρίγιο» να κάνει την διαφορά στην Αλ Ιτιχάντ.

«Οι προσδοκίες που έχω από τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ στη Σαουδική Αραβία, αν όχι ο κορυφαίος».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση του προέδρου της σαουδαραβικής ομάδας για τις διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη για την ρήτρα του Πρίγιοβιτς, αφού όπως παραδέχεται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ τους.

«Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ επαγγελματικές, αλλά συνάμα και πολύ δύσκολες, από την στιγμή που δεν ήταν εύκολο να αφήσουν τον κορυφαίο στράικερ τους να φύγει. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Ειδικά όταν οι οπαδοί του συλλόγου αγαπούν τόσο πολύ τον ποδοσφαιριστή».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους της Αλ Ιτιχάντ σημειώνοντας πως μετά την μεταγραφική ενίσχυση της συλλόγου αναμένεται να είναι πιο ισχυρή.

«Η Ιτιχάντ θα ξαναγίνει μια από τις πιο 'επικίνδυνες΄ ομάδες για κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τα πάμε εξαιρετικά καλά στο μέλλον. Ο στόχος μας στην Ιτιχάντ είναι να κερδίζουμε τρόπαια και όχι απλά να παίρνουμε μέρος σε διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα