Λημνιός: «Έχουμε Άκπομ και Καρέλη»

Λημνιός: «Έχουμε Άκπομ και Καρέλη»

Λημνιός: «Έχουμε Άκπομ και Καρέλη»

Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε στους παίκτες στους οποίους θα πέσει το βάρος μετά την πώληση του Πρίγιοβιτς.

Λιντς – Ντέρμπι με συναρπαστικές αγορές

Το κενό που αφήνει ο Πρίγιοβιτς, μπορεί να καλυφθεί επάξια από τους Άκπομ και Καρέλη σύμφωνα με τον Δημήτρη Λημνιό.

Οι δηλώσεις του στη «Nova»:

Για τις διακοπές των Χριστουγέννων:
"Πήγα Βόλο, ξεκουράστηκα και έκανα και το πρόγραμμα μου."

Για το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος: 
"Ήταν ένα εξάμηνο δύσκολο και απαιτητικό, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα έρχονται."

Για την ήττα από την Παναχαϊκή:
"Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε με το δεξί το 2019. Έπαιξαν παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν μεταξύ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά από δύο κακές στιγμές φάγαμε δύο γκολ και πήραμε ένα σκληρό μάθημα και τώρα παίζουμε στην Τρίπολη που είναι η πιο δύσκολη έδρα για μένα."

Για την έδρα του Αστέρα Τρίπολης: 
"Ανέκαθεν είχε καλούς παίκτες η Τρίπολη, έχει κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες γενικά, φέτος έχασε στα τελευταία λεπτά, πέρσι χάσαμε 3-2, θεωρώ λοιπόν ότι εχει την πιο δύσκολη έδρα."

Για την κατάσταση της ομάδας:
"Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή, και προσπαθούμε να φτάνουμε όμορφα στο αντίπαλο μισό, έχουμε ακόμα μία μέρα για να πάμε αποφασισμένοι για το τρίποντο."

Για την απώλεια του Πρίγιοβιτς: 
"Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πρίγιοβιτς μες το γήπεδο ήταν ένα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έχει βάλει πολλά γκολ. Μας στεναχώρησε αλλά έχουμε Ακπόμ και Καρέλη.  Τον Καρέλη τον θυμόμαστε από τον Παναθηναϊκό που έβαζε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Μπορούν να αντικαστήσουν τον Πρίγιοβιτς."

Για την ευθύνη που πέφτει πάνω τους: 
"Εννοείται ότι έχουμε ευθύνη μεγαλύτερη τώρα, οι wingers πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο , το έχουμε βάλει καλά στο μυαλό μας. Προσπαθούμε να το κάνουμε στα ματς.

Για το αν μπορεί να αντικασταθεί: 
"Ο Πρίγιο είναι μεγάλη απώλεια αλλά χαιρόμαστε που έκανε αυτό το βήμα γιατί κι ο ίδιος το ήθελε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε με τους δύο παίκτες που έχουμε."

Για το αν επηρεάζει η αποχή:
"Δε μπορώ να πω για τις άλλες ομάδες. Εμάς μας επηρέασε η αποχή αλλά έχουμε παιχνίδι σε δύο μέρες για να ανατρέψουμε την κατάσταση."

Για το ματς με τους Αρκάδες: 
"Ανέκαθεν όπως είπα η Τρίπολη έχει την πιο δύσκολη έδρα και πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά,. Έχει πάει κι ο Παράσχος τον οποίο τον γνωρίζω προσωπικά, ένας πολύ καλός προπονητής."

Για τα ντέρμπι που έρχονται: 
"Δεν κοιτάω τα ντέρμπι, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά."

Για το τί πρέπει να κάνει η ομάδα στην Τρίπολη:
"Πρέπει να μη δώσουμε πολλούς χώρους στην Τρίπολη, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να δείξουμε την ποιότητα μας και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε."

Best of internet