«Η Σέλτικ προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

«Η Σέλτικ προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

Δημήτρης Τομαράς
«Η Σέλτικ προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

bet365

Η Σέλτικ σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, χρήματα με τα οποία πάντως ο Ολυμπιακός δεν συζητά καν την παραχώρησή του.

Λιντς – Ντέρμπι με συναρπαστικές αγορές

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί - που σας είχαμε μεταφέρει από την Τετάρτη - και η Σέλτικ έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο ο Ολυμπιακός πάντως αποτιμά σε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα. Με βάση νεότερες πηγές από την Σκωτία η Σέλτικ προτίθεται να δώσει 4 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Νορβηγό μπακ. Με τέτοια ποσά πάντως οι Πειραιώτες δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο μεταγραφής του άσου τους και ενός εκ των αρχηγών τους.

Η «Daily Record», πάντως, αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Ο Ελαμπντελαουί δεν έχει απαγορευτική τιμή και βρίσκεται πλέον στη λίστα των μεταγραφικών στόχων» και συνεχίζει τονίζοντας πως:

«Οι σκάουτς της Σέλκτικ έχουν φτιάξει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα του αμυντικού του Ολυμπιακού, τα οποία τον καθιστούν υποψήφιο για τη θέση που ψάχνει παίκτη η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα