Οι ρέφερι περιμένουν (ακόμα) τις οφειλές από την 6η αγωνιστική και μετά...

Δημήτρης Τομαράς
Οι ρέφερι περιμένουν (ακόμα) τις οφειλές από την 6η αγωνιστική και μετά...

bet365

Η Super League κατέβαλλε 12.000 ευρώ ως χρωστούμενα οδοιπορικά στους διαιτητές αλλά ενώ έχει πληρώσει όλες τις αγωνιστικές έως τώρα από την πλευρά των διαιτητών προκύπτει ότι δεν έχουν πάρει - από την ΕΠΟ - τα χρήματά τους από την 6η αγωνιστική και μετά.

Στην συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου στην ΕΠΟ οι διαιτητές είχαν θίξει το ζήτημα των οφειλών αλλά και το πρόβλημα που υπήρξε λόγω εργόσημου. Η Super League από μέρους της είχε μεριμνήσει να δώσει και τις 12.000 ευρώ από οφειλές από οδοιπορικά ενώ έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι έχει προπληρώσει όλες τις αγωνιστικές που έχουν παιχθεί για τους διαιτητές. Ακόμα και την 15η αγωνιστική. Ωστόσο όπως προκύπτει από πλευράς των διαιτητών από την 6η αγωνιστική και μετά δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους από την ΕΠΟ (σ.σ. όπου τα στέλνει η Λίγκα) παρότι τους είχε γίνει σχετική δέσμευση στην συγκεκριμένη συνάντηση. Μένει να φανεί το τι θα επακολουθήσει και ενώ η ΕΠΟ διαβεβαίωνε ότι δεν τίθεται ζήτημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα