Μπαταγιάννης στην Super League: «Δεν είμαι πρόεδρος - μαριονέτα»!

Δημήτρης Τομαράς
Μπαταγιάννης στην Super League: «Δεν είμαι πρόεδρος - μαριονέτα»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης πάνω στην ενημέρωση που έκανε για θέματα σχέσεων Λίγκας - ΕΠΟ εισέπραξε ορισμένα παράπονα από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να ξεκαθαρίσει άμεσα την θέση του.
Την ώρα που εξακολουθεί να... καλλιεργείται από διάφορες κατευθύνσεις πως μπορεί να υπάρξει αλλαγή προεδρίας στην Λίγκα υπήρξαν κάποιες συζητήσεις του Βαγγέλη Μπαταγιάννη με τους εκπροσώπους των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων από την ΑΕΚ του τόνισαν πως ήταν πρόβλημα το ύφος με το οποίο είπε ορισμένα πράγματα. Ο κ. Μπαταγιάννης τόνισε πως «εγώ δεν είμαι πρόεδρος - μαριονέτα! Κάνω ότι έχουμε πει ως Συναιτερισμός αλλά το εκφράζω με δυναμισμό και αγάπη γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και θέλω να υπηρετώ σωστά το ποδόσφαιρο». Ο ΠΑΟΚ τον ρώτησε γιατί πήγε σε συνάντηση παρατηρητών για να πει ο Μπαταγιάννης ότι του το ζήτησε προσωπικά ο πρόεδρος της Επιτροπής, που έχει περάσει μάλιστα και από τον ΠΑΟΚ. «Εάν ήθελα να σαμποτάρω την Λίγκα θα έλεγα αυτό που είπαμε για ξένους διαιτητές στα ματς αλλά δεν το έκανα για να μην δυναμιτίσω το κλίμα», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, που επίσης έκανε γνωστό ότι έχει... αιτηθεί να πάρει τα πρακτικά των συζητήσεων στην ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα