ΠΑΟΚ: Προπόνηση με ομίχλη στη Σουρωτή

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με ομίχλη στη Σουρωτή

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προπόνηση με ομίχλη στη Σουρωτή

bet365

Εκτός από τον Πρίγιοβιτς, τον Μπεργκ, τον Λομπατίνι κι άλλους μεταγραφικούς στόχους, ο ΠΑΟΚ έχει και αγώνα μπροστά του, με την ομάδα να προετοιμάζεται για την Τρίπολη.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι βρέθηκε χώρος για να προπονηθεί η ομάδα σε ολόκληρο γήπεδο, καθώς η Τούμπα και η Νέα Μεσημβρία παρέμεναν μη προσβάσιμοι χώροι.

Για να συμβεί αυτό καταρχάς χρειάστηκε να ανέβει η θερμοκρασία αισθητά και να βελτιωθεί ο καιρός, αλλά και να μετακομίσει στη Σουρωτή και το Αθλητικό Κέντρο ΛΩΛΑΣ προκειμένου να δουλέψει απρόσκοπτα ενόψει Τρίπολης.

To βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής, αφού χθες δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να προετοιμάζονται από το τεχνικό επιτελείο για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Αστέρα για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν χωρίς προβλήματα στο πρόγραμμα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ .

Η προπόνηση της Παρασκευής (11.01) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και πάλι στη Σουρωτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα