Ξανά στον εισαγγελέα ο Τάκης Τσουκαλάς

Ξανά στον εισαγγελέα ο Τάκης Τσουκαλάς

Gazzetta team
Ξανά στον εισαγγελέα ο Τάκης Τσουκαλάς

bet365

Ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας, Απόστολος Γραμμένος έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά και του Άκη Βαρδαλάκη σχετικά με τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, λίγες μέρες πριν τον ξυλοδαρμό του.

Νέα παρέμβαση εισαγγελέα σχετικά με τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Απόστολο Γραμμένο, που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστώσει αν τα σχόλια του Τσουκαλά και του συμπαρουσιαστή του αποτελούν παράβαση του νόμου σχετική με την πρόκληση αθλητικής βίας.

Η εκπομπή στην οποία ακούστηκαν τα επικριτικά σχόλια σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα Ολύμπιακού Ξάνθη προβλήθηκε διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου 2018. Υπενθυμίζεται πως για τον Τάκη Τσουκαλά είχε διενεργηθεί κι άλλη εισαγγελική παρέμβαση για όσα είχε πει ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό σε αγώνα μπάσκετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα