Ο Άρης συμφώνησε με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης συμφώνησε με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ

bet365

Σε συμφωνία με τον 30χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Μιχάλι Κόρχουτ, κατέληξε ο Άρης η οποία περιλαμβάνει συνεργασία διάρκειας ενός έτους.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ουγγαρίας, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στα τελευταία 2½ χρόνια ήταν στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Για την ακρίβεια, έκανε 63 συμμετοχές, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Ντέμπρετσεν καθώς ήταν στην ουγγρική ομάδα για οκτώ χρόνια (2008-2016) όπου σε 189 συμμετοχές βρήκε δίχτυα οκτώ φορές κι έδωσε 22 ασίστ.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο 30χρονος Ούγγρος να φτάσει αύριο (11/1) στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην ομάδα για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα