ΠΑΟΚ για Πριγιοβιτς: «Μεταγραφή μέσω της εξαγοράς της ρήτρας»(pic)

ΠΑΟΚ για Πριγιοβιτς: «Μεταγραφή μέσω της εξαγοράς της ρήτρας»(pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ για Πριγιοβιτς: «Μεταγραφή μέσω της εξαγοράς της ρήτρας»(pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη νέα του ομάδα, την Αλ Ιτιχάντ.

O ΠΑΟΚ με τη σειρά του ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ και «είπε» το δικό του «ευχαριστώ» προς τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος από σήμερα αποτελεί και τυπικά παρελθόν για το «Δικεφάλο».

Πιο αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέσω της εξαγοράς της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

O Σέρβος επιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μέτρησε 55 γκολ και οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Thank you and good luck @prijo09. All the best for your future #PAOK #TheFutureIsHere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα