Ζήτησε συγνώμη ο Κεϊτά, ξεκίνησε προπονήσεις (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Ζήτησε συγνώμη ο Κεϊτά, ξεκίνησε προπονήσεις (pics)

bet365

Ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου την Πέμπτη και με ανάρτηση στο instagram ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αδικαιολόγητη απουσία του όλο αυτό το διάστημα.

Με τον Αμπντουλαγιέ Κεϊτά να επιστρέφει στις προπονήσεις ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στον Πανιώνιο. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός από το Μάλι απουσίαζε αδικαιολόγητα το τελευταίο διάστημα από τις υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων» χωρίς μάλιστα να δώσει σημεία ζωής.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (10/1) όμως ο Κεϊτά έδωσε ξανά το παρών με τον ίδιο με ανάρτηση στο instragram να ζητάει συγνώμη. «Επιστροφή στην προπόνηση. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους στην οικογένεια του Πανιωνίου. Υπόσχομαι ότι είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ζητώ και πάλι συγνώμη από την διοίκηση τους συμπαίκτες μου τους προπονητές και τον κόσμο του Πανιωνίου», αναφέρει το μήνυμα του Κεϊτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα