Τόνσο, ο εκλεκτός του Άρη

Τόνσο, ο εκλεκτός του Άρη

Θοδωρής Βασίλης
Τόνσο, ο εκλεκτός του Άρη

bet365

Ο Άρης ψάχνει τον παίκτη που θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μάρτιν Τόνσο του Αστέρα Τρίπολης είναι ο εκλεκτός.

Μία από τις θέσεις όπου ο Άρης θα ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αυτή του χαφ. Οι «κίτρινοι» έψαχναν για τον εκλεκτό από την εγχώρια αγορά και όπως φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr αυτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Μάρτιν Τόνσο.

Ο Αργεντινός μέσος είναι ο εκλεκτός του Σάββα Παντελίδη ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Τρίπολη και ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές. Ο Τόνσο μπορεί να αποχωρήσει από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του έναντι ενός ποσού που είναι στις δυνατότητες του Άρη να το καλύψει και οι σχετικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως και ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα