Ατομικό για τέσσερις στην Ξάνθη

Gazzetta team
Ατομικό για τέσσερις στην Ξάνθη

bet365

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκε η Ξάνθη την Τετάρτη, με τους Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Φασίδη και Ντε Λούκας να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (0-0) στα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδας ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι Ακρίτες κοιτάζουν πλέον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική της Super League (13/01, 19:00).

Την Τετάρτη (09/01) το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και μετά την ομιλία του Ράσταβατς ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας.

Όσοι αγωνίστηκαν αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης του κυπέλλου συμμετείχαν στις ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τομείς της τακτικής.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ και Φασίδης, ενώ για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κασά Καμαρά, που θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα