Προπονητής Ουνιόν για Σολδάνο: «Τον δώσαμε για... ψίχουλα!»

Προπονητής Ουνιόν για Σολδάνο: «Τον δώσαμε για... ψίχουλα!»

Gazzetta team
Προπονητής Ουνιόν για Σολδάνο: «Τον δώσαμε για... ψίχουλα!»

bet365

Εμφανώς απογοητευμένος από το αντίτιμο της πώλησης του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της Ουνιόν Σάντα Φε, Λεονάρδο Μαδελόν, αναφέροντας πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τη διαπραγματευτική της ικανότητα!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Αργεντινός φορ μετακόμισε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό προ ημερών, με τον πρώην προπονητή του να δηλώνει πως η Ουνιόν δεν εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε τις δυνατότητές της οικονομικά, ουσιαστικά «ξεπουλώντας» τον στους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται πως ο Σολδάνο κόστισε λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να αποκτούν το 60% των δικαιωμάτων του και τους Αργεντινούς να διατηρούν το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.

«Τον πούλησαν πολύ φθηνά. Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει τη διαπραγματευτική της ικανότητα. Είναι σαν να παράγουμε γλυκά, να γεμίζουμε το ράφι και να μην πούλαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαδελόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα